لوبو برین

معرفی لوبوبرین

لوبوبرین ها نوعی مرجان هستند که از خانواده lobophylia و مرجان LPS هستند. این مرجان ها در سال 1834 تشریح شده‌اند که این کار توسط ehrenberg انجام شده است.

مرجان های لوبوبرین در دسته بندی مرجان های آب شور هستند و همچنین جز مرجان‌ های سنگی پلیپ می‌باشند. این مرجان ها در انواع رنگ های مختلف آبی، سبز، نارنجی، کرم و قرمز وجود دارند. مرجان های لوبوبرین میتوانند در آکواریوم عمری طولانی را سپری کنند.

مرجان های لوبوبرین به علت پلیپ هایی که دارند می‌توانند  به طور کامل در اسکلت ها پنهان شوند، همچنین که در رنگ بندی های مختلف وجود دارند، بافت مختلفی هم دارند که یک عده بافت نرم و برخی بافت موکتی دارند.

مشخصات لوبوبرین

لوبوبرین ها با نام عمومی لاتین lobed brain شناخته شده هستند و نام علمی آنها lobophylia hemprichii  می‌باشد.مرجان های لوبوبرین از خانواده  mussidae با رنگ های آبی، سبز، نارنجی، کرم، و قرمز هستند.

مرجان های لوبوبرین تا حدودی خاصیت تهاجمی دارند به همین دلیل ممکن است در شب به کمک بازوهای خارج شونده ای که دارند خارج بشوند و به مرجان های دیگر اسیب برسانند که لوبوبرین ها گزینه مناسبی برای کسانی که آکواریوم دارند می‌باشد، به خصوص آکواریوم داران تپه های مرجانی که به آنها کمک می‌کند از سطح مبتدی به حرفه ای راه پیدا کنند.

شرایط نگهداری و محل زندگی لوبوبرین ها

محل زندگی لوبوبرین ها در طبیعت های اقیانوس های آرام، هند، فیلیپین، موزامبیک، اندونزی، قسمت غربی اقیانوس هندو استرالیا و ژاپن است. محل زندگی لوبوبرین در عمق های 3تا 35 متری دریا مشاهده میشود، همانطور که گفته شده مرجان لوبوبرین در آکواریوم ها عمری طولانی را سپری می‌کنند که آکواریوم برای استفاده تازه کاران بسیار مناسب است.

سطح آب لوبوبرین ها باید سطح کم یا جریان متوسط داشته باشد، زمانی که جریان نامنظمی بر روی این مرجان ها قرار داشته باشد مناسب تر و بهتر است. برای نگهداری و ماندگاری کیفیت آب باید آب آکواریوم را هفتگی 5 درصد تعویض کنید. و برای دست پیدا کردن به شرایط خوب و مناسب لازم است که اندازه کلسیم، استرانسیم و عنصر های دیگر به مقدار لازم و کافی نگهداشته شود.

لوبوبرین ها توان تحمل طیف های وسیع نور را دارند اما اصولا این مرجان ها به نور متوسط رو به زیاد نیاز دارند.

تغدیه لوبوبرین ها

تغدیه این مرجان ها از طریق نور تامین می‌شود و همچنین این مرجان ها برای جذب محلول های ارگانیک موجود در آب گاهی غذاهای پلانکتونیک را در آب شکار می‌کنند.

برای رشد و تغدیه بهتر لوبوبرین ها در آکواریوم ها بهتر است که از غذای حاوی فیتوپلانکتون و زئوپلانکتون استفاده کرد و برای حفظ سلامت مرجان ها وجود یک اسکیمر بسیار موثر است چون ممکن است یکدیگر را نیش بزنند.

مرجان لوبوبرین جلبک هایی به نام زوگزانتله که به کمک فتوسنتز کردن در شرایط مناسب غذای خودش را تولید می‌کند ولی علاوه بر انجام این کار باید به صورت دوره های مختلف به کمک میکرو پلانکتون‌ ها و یا میگو های آرتمیا که زمانی که عصر می‌شود بازو های خود را باز می‌کنند تغذیه بشوند.

دسته‌بندی